Dejligt, at høre fra dig :D

Yes, så er der interesse for Sans og samling musikforløb, her fra Viborg midtby, vi skal bare lige være lidt flere... Så hvis du vil lege til musik, med dine/dit barn, så kom da endelig ud af busken, vi skal more os :D

Da jeg jo er ved, at starte op, som iværksætter, vil jeg gerne høre til interessen, for musikleg i Viborg og omegn og længere ud, også alt efter efterspørgsel, for, hvor er mine børn og forældre/og hvad ønsker I jer... Ang. engle/toning/healing, vil jeg også gerne høre fra nysgerrige/interesserede personer, da det er så nyt, både for migselv og sikkert også for andre...-Hvem vil gerne være med, til, at jeg kan øve det med nogen? Og hvad med cdén i DigiButik, - interessen for en playbackkoncert, med sang og klaver live... eller køb et lille nr, i I tunes, Spotify og mange andre steder, hvor cdéns melodier, er til salg/download !!! Hvor / Hvem, er mit publikum :-)

Hjemmeside 05-02-2019

john

flot side

Hjemmeside 01-09-2018

Karen og John Sørensen

Dejligt med musik og det at lære vores børn at spille musik i en tidlig alder er en gave for barnet. Vi startede tidligt med at lære vores søn at spille guitar, og vi startede med en lille billig børneguitar (se linket) og i dag er sønnen musiklærer :-)

Hjemmeside 30-08-2017

Annette

God hjemmeside :-)

Hjemmeside 12-07-2017

Gitte Brohus

Hej, flot hjemmeside du har med mange gode informationer.

VH. Gitte

Hjemmeside 30-04-2017

Morten

Fin hjemmeside

Hjemmeside 08-11-2016

Henning

Vejen faldt lige forbi. Passion og lidenskab, du brænder for det. Flot hjemmeside :-)

Hjemmeside 07-02-2016

Casper Nielsen

sjov side du har dig, rigtig flot lavet